Bestellen


Bestellen is heel makkelijk. In onze webshop zoek je uit wat je graag wilt bestellen. Er is een sectie voor Kunst en voor Creatieve Schriftgedeelten. Heb je alles wat je wilt geselecteerd? Ga dan naar je winkelwagen en kies afrekenen en volg de stappen. Je kan bestellen met of zonder account. Als je klaar bent, wordt de bestelling naar ons toegestuurd.


Zodra wij jouw bestelling ontvangen hebben, sturen we je een bevestiging. Controleer deze, betaal het verschuldigde bedrag en wij gaan aan het werk voor jou!


Het kan zijn dat je een kunstwerk of een Creatief Schriftgedeelte wilt personaliseren. Dit kan je dan bij het bestellen aangeven. Uiteraard nemen wij dan contact met je op om één en ander met je af te stemmen. Mocht je een afwijkende bestelling willen plaatsen, bijvoorbeeld andere aantallen of meerdere formaten van één kunstwerk, neem dan even contact met ons op via art@mercypublishers.nl of 0543-538023.


Verzendkosten


De verzendkosten voor Fine-art Kunstwerken op A3 en A2 is €5,50 (voor verzenden naar een postbus van deze formaten komt er een toeslag van €1,50 bij). Als verzendkosten voor Fine-Art Kunstwerken kleiner dan A3 en ‘Creatieve Schriftgedeelten’ hanteren wij de brieventarieven van de PostNL . Uiteraard hangt dit af van het gewicht van de bestelling. Mocht je meerdere items bestellen, dan kan het zijn dat we het geheel toch als pakket verzenden. Na je bestelling rekenen we uit wat de exacte verzendkosten zijn en laten je dit weten.


Levertijd & Retourneren


Al onze kunstwerken en ‘Creatieve Schriftgedeelten’ worden op bestelling gemaakt. Vanwege het soort kunstwerken hebben wij  geen voorraad. Daarom duurt het soms even, afhankelijk van het kunstwerk, voordat het bij je thuis is. Maar wij doen ons best om het zo snel mogelijk bij je te krijgen, maar houd rekening met een levertijd van 1-3 weken. Omdat al onze kunstwerken en ‘Creatieve Schriftgedeelten’ op bestelling worden gemaakt, is retourneren niet mogelijk. Mocht er onverhoopt wel iets mis gegaan zijn bij de bestelling neem dan contact met ons op via art@mercypublishers.nl of 0543-538023.Bestel Informatie