Home Kunst Creatief WebShop Over Ons
Copyright © 2014 Mercy Art

Maak kennis met de makers…….


Benjamin en Pam Aeilkema’s leven wordt gekenmerkt door een groot verlangen om Jezus Christus te kennen zoals Hij gekend wil worden en om Hem bekend te maken en Zijn reddende boodschap te delen met hen die verloren gaan.

Over de jaren heen hebben zij zich op verschillende manieren hiertoe ingezet. In hun jongere jaren voornamelijk met straatevangelisatie en opvangwerk, later steeds meer in het  gemeente-opbouwwerk, onderwijs en toerusting. Hierin steeds zoekende naar hoe de radicale boodschap van de Bijbel steeds meer in waarheid te kennen en toe te passen in het persoonlijk leven van alle dag, als ook in het gemeenteleven.


Benjamin heeft van jongs af aan al een liefde voor tekenen en later kwam daar digitaal grafisch werk bij. Naast de vele ander activiteiten, bleef er vaak geen tijd over om serieus iets te doen met dit talent. Totdat Benjamin noodgedwongen meer tijd ter beschikking kreeg, door toenemende fysieke lasten en beperkingen. Het is verrassend waar de zware stormen in je leven toe kunnen leiden als je er voor open staat! Bij God is er altijd een weg vooruit!  Aangestoken door Benjamin’s enthousiasme om hun liefde voor Gods Woord op een nieuwe wijze met anderen te delen, ging Pam ook op de creatieve toer. En zo werd Mercy Art geboren, de kunstzinnige afdeling van Mercy Publishers. Pam houdt zich voornamelijk bezig met de ‘Creatieve Schriftgedeelten’, terwijl Benjamin zich meer toelegt op de Kunstwerken.


Benjamin en Pam hebben 3 kinderen. Voordat Benjamin arbeidsgehandicapt werd, was hij de laatste jaren werkzaam in het onderwijs met kinderen met een leerstoornis en/of gedragsproblematiek. Pam begeleidt mensen met een verstandelijke beperking in hun dagbesteding.

Over Ons

Mercy Art

Zwaluwstraat 3

7102 AT Winterswijk

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur: 0543-538023


KVK-nummer: 59958650


Mercy Art is onderdeel van Mercy Publishers


Contact opnemen met ons kan via de WebShop.

Bedrijfsgegevens