Home Kunst Creatief WebShop Over Ons
Copyright © 2014 Mercy Art
heiligeberg.jpg
Kunstwerken Natuur
U_Heer_zal_ik_loven.jpg wijsmijweg.jpg U_Heer_zal_ik_lovenV2.jpg ik_sla_mijn_ogen_op.jpg elkedagherfst.jpg elkedagwinter.jpg elkedagzomer.jpg goed_is_de_heer_herfst.jpg goed_is_de_heer_winter.jpg goed_is_de_heer_zomer.jpg vrede.jpg vrede 2.jpg gezegendboom.jpg hetgras.jpg crosshill3500_posternew.jpg on_eagles_wings_voorjaar.jpg on_eagles_wings_zomer.jpg on_eagles_wings_herfst.jpg ik_ben.jpg de_rots.jpg
Kunstwerken Mensen
kruisiging1.jpg kruisiging2.jpg notbypower.jpg
Kunstwerken Lucht en Zee
cloudswater1.jpg cloudswater2.jpg cloudswater3.jpg cloudswater4.jpg cloudswater5.jpg cloudswater6.jpg
Kids
kids_noach.jpg

Hieronder vind je een galerij van al onze kunstwerken. Als je op een afbeelding klikt, krijg je een vergrootte afbeelding en ook het bestelnummer. Informatie over papier soorten, prijzen en meer vind je in het tekstkader aan de zijkant en in de WebShop.

Korte uitleg


Je kan bij een kunstwerk kiezen uit verschillende soorten papier, verschillende formaten en voor kleinere kunstwerken hebben we ook een standaard.


Voor meer uitleg hierover en voorbeelden,

klik hier (er wordt nu een nieuw venster met informatie geopend).


Onze kunstwerken kan je krijgen zoals afgebeeld, maar je kan ze eventueel ook personaliseren. Dit kan door een ander lettertype te kiezen of door de afgebeelde Bijbeltekst te vervangen door een andere Bijbelvertaling of andere Bijbeltekst.

Disclaimer: Door het grote verschil in monitoren en kleur weergaven, kunnen de kleurstellingen en lichtsterkte van de afgebeelde kunstwerken op deze website afwijken van het uiteindelijke product.

Uitgelicht
uitgelicht1

Al eerste hebben we 4 kunstwerken voor je uitgelicht. Deze kunstwerken kan je op een extra groot formaat bekijken. Bij deze kunstwerken geven we wat achtergrond informatie.

uitgelicht2 uitgelicht3 uitgelicht4