Papiersoorten


De kunstwerken worden gedrukt op Fine-Art papier in verschillende afmetingen, de beschikbare afmetingen en papiersoorten staan bij het kunstwerk vermeld. De papier soorten zijn van een zeer hoge kwaliteit met een gewicht dat rond de 250-300 g/m2 ligt. Door de speciale coating in samenwerking met een professionele groot formaat printer wordt een hoogwaardige reproductie gegarandeerd. De kunstwerken kunnen op drie soorten Fine-Art papier worden afgedrukt.


Wil je een poster of wil je niet al te veel betalen, dan is Fine-Art Poster (klik hier voor een voorbeeld) je keuze. Dit heeft een parelmoer-achtige coating, waardoor het in iedere omgeving tot z’n recht komt. Met deze hoogwaardige papiersoort heb je niet zomaar een alledaagse poster, maar een bijzondere Fine-Art Poster.


Wil je toch net iets meer exclusiviteit? Dan is Fine-Art Exclusief je keuze. Met dit papiersoort haal je een kunstreproductie in huis. Dit papier heeft een museum kwaliteit en is net een stukje zwaarder dan Fine-Art Poster. Door de speciale coating heeft het kunstwerk een zachtere uitstraling, Exclusief is beschikbaar in Silvergloss (klik hier voor een voorbeeld) of Matte (klik hier voor een voorbeeld). Beide zijn erg mooi om gewoon op zichzelf te hangen, maar ook om in te lijsten. De meest optimale houdbaarheid wordt overigens bereikt als de afdruk achter glas wordt bewaard.


Creatieve Schriftgedeelten worden op een heel andere papier- of kartonsoorten gemaakt, waarbij soms ook gebruik gemaakt wordt van andere materialen. Door verschillende materialen te gebruiken, krijgen deze kunstwerken precies de unieke uitstraling die ze moeten hebben!


Extra opties


Het is mogelijk om bij kunstwerken van A6, A5 en A4 formaat een standaard te bestellen om ze op te zetten. Hierdoor kunnen ze bijvoorbeeld in de vensterbank staan, op de schoorsteenmantel of op tafel. We hebben ook plakhangers in de webshop om je kunstwerk op een haakje of schroefje aan de muur op te kunnen hangen. Voor kunstwerken van A3 en groter raden we dit overigens niet aan. Wil je die zonder lijst ophangen dan kan je beter posterstrips of blu tack (fixeergum) gebruiken.


Lettertypes en opdruk


Alle kunstwerken hebben een bepaalde opdruk en lettertype. Voor vele kunstwerken geldt dat je deze tegen een meerprijs kan vervangen door een eigen Bijbeltekst of een andere Bijbelvertaling. Vind je het standaard lettertype niet mooi? Dan kan je tegen meerprijs voor de opdruk kiezen uit een aantal lettertypes, deze staan hier onder afgebeeld. Wil je een eigen opdruk of het lettertype veranderen? Geef dit dan aan door bij het artikel “Wel Personalisatie”  aan te vinken en geef je wensen aan in het tekstblok onder het artikel. Bij Creatieve Schriftgedeelten staat afzonderlijk vermeld wat de eventuele mogelijkheden zijn.Er kan worden gekozen uit de volgende lettertypen:Extra Uitleg Kunst